Team building la Sinaia

   
    Am auzit cu totii povesti si experiente traite in team building-uri, insa sa va spun cum a fost si a noastra, pe undeva diferita de ceea ce va imaginati cand spuneti team building, asta pentru ca echipa noastra este formata numai din doamne si domnisoare si un singur domn (casatorit cu una din doamne, pe scurt seful cu sefa), iar daca esti cumva curios sa stii cum isi petrec timpul reprezentantele sexului frumos intr-o iesire de genul, urmareste-ma in continuare.
   Asa cum stiti, daca ne urmariti, sediile noastre se "intind" pe doua localitati si anume Bucuresti si Slobozia, ne-am vorbit, ne-am sfatuit si am plecat. Bineinteles ca startul si prima oprire se da ca in toate team building-urile, de la benzinarie, ne-am facut plinul atat noi cat si masinilor, am facut o cruce mare si am porit la drum, total trei masini, doua din Slobozia si una din Bucuresti. Primul popas, in Ploiesti , unde am servit masa la restaurant Lazarini, un restaurant dragut, cu doua terase, noi am ales-o pe cea mai intunecata si racoroasa si ne-am comandat de mancare. Sa fi zabovit aici in jur de o ora, timp in care colegele noastre din Bucuresti ajunse fiind deja in Sinaia(au furat startul plecand mai devreme) ne trimiteau poze de la cota 1400, unde au servit se pare cea mai buna limonada ever :)
    Multumim asadar pentru masa si ne urcam in masini pentru cealalta jumatate a drumului, ajungem repejor si inaintea fetelor din Bucuresti, la cazare, o cabana draguta, recomandata pentru inchiriere completa - Cabana Rudem, ne impartim camerele si bineinteles, tipic feminin, ne retragem fiecare pentru a ne face siesta , ramanand sa ne dam intalnire in curtea interioara intr-o ora pentru a pregati masa. Ne-am intalnit in curtea interioara si am purtat discutii referitoare la activitatea noastra din firma. Seara s-a lasat cu gratar, voie buna si un pahar de vin, sau poate doua, trei, de la caz la caz :)
   Ne-am retras pe rand in camere si am stins luminile, urmand sa ne trezim in dimineata ce urma primei nopti de team building cu un zgomot de armata, una din fete, mai glumeata din fire, a umblat in toata cabana batand intr-o oala cu facaletul, nice work:)
   Depasim "incidentul", facem ochi si ne urnim ca niste gazele in living pentru a servi micul dejun, sa nu va ganditi ca femei fiind ne-am dat in "petec" care mai de care pentru a ne expune veleitatile de bucatarese, sandvisuri, lapte, cafea si dulceata cu unt, acesta a fost micul nostru dejun.
    Ne retragem in camere pentru ultimul retus si ne intalnim la masini pentru a ne indrepta catre renumitul castel Peles, sa va mai spun ca doamne fiind am urcat cu masina?n-are rost:)) ajunse la "poalele" castelului ne impartim dupa preferinte, cele care nu au vazut castelul se indreapta catre el pentru a ii face turul, iar restul asteapta intr-o mini-sedinta la terasa. 
     Facem si aici poze, muuuulte bineinteles, dupa care mergem sa luam masa intr-un cartier dragut al localitatii, cartier Cumpatu, avem masa rezervata la Kuib, un restaurant cu o terasa superba, cand se termina viata agitata din oras aici incepe linistea, un adevarat cuib ce-ti ofera o panorama de exceptie asupra Bucegilor. 
    Stam, discutam, mancam, savuram  si ne bucuram de locul din cuib :) pana cand, o ploaie rece ne trimite acasa, stricandu-ne astfel planurile. Nu ne-a ramas decat sa ne intoarcem la cabana, sa comandam pizza, asa cum va spuneam nu ne inghesuiam la bucatarie niciuna (desi recunosc ca in prima seara, tragand concluziile, mancarea a fost cea mai buna, gratar facut de noi, cartofi copti, curcan cu sos de portocala la cuptor-reteta lu' sefu' , ciuperci, carnati, pastrama si alte chestii "sanatoase" precum sos de usturoi si salata de baby spanac :) ) si sa discutam despre strategii, sisteme si scheme de lucru pentru a ne eficientiza timpul de lucru.
   Seara asta nu as sti sa va spun exact cum s-a terminat pentru ca m-am retras mai devreme in camera, insa va pot spune cum le-am trezit in urmatoarea dimineata pe fete, da, de data aceasta am fost eu, insa intr-un mod mult mai placut, pe ritmuri de dans. Haideti fetelor la masa! Micul dejun-acelasi ca in ziua anterioara.
    Ne pregatim, facem bagajele si plecam in oras pentru ultimul tur, ne oprim in parcul din centru, facem poze la casino dupa care ne retragem la masini pentru a ne lua ramas-bun si plecam catre casa.
    Asa s-a consumat sesiunea noastra de team building la Sinaia, o experienta benefica atat pentru noi cat si pentru compania in care ne desfasuram impreuna activitatea zilnica.













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....